Ik ben er voor u

Soms komt u er alleen niet uit. Iedereen maakt periodes in zijn of haar leven mee waarin het allemaal niet vanzelf gaat. Vaak  is het voldoende als u erover kunt praten met mensen die dicht bij u staan, maar als dit niet het geval is en u tijdelijk meer hulp nodig heeft, of wanneer u samen met uw partner hulp nodig heeft, wil ik er graag voor u zijn.

Ik werk inmiddels ruim twintig jaar in de hulpverlening. Na jaren actief te zijn geweest op het gebied van ontwikkelingsproblematiek van kinderen en ouderbegeleiding, ben ik me steeds meer gaan richten op de psychologische begeleiding van volwassenen.

Hiernaast is relatietherapie een boeiend aandachtsgebied voor me geworden. Een belangrijke en effectieve basis hierin is EFT therapie (emotionally focused therapy).

Uw klacht of probleem

U kunt bij mijn praktijk terecht voor effectieve hulp en therapie bij allerlei klachten en problemen. Klachten die ik regelmatig tegenkom en behandel zijn:

Mocht uw klacht hier niet tussen staan, dan betekent dat niet direct dat ik u niet kan behandelen. Neem bij twijfel even contact met mij op, en ik kan u direct uitsluitsel geven over wat de mogelijkheden zijn.

Wie kan bij mij terecht?

Iedereen boven de 18 jaar kan bij mij terecht.  Zonder verwijzing, alleen of met partner of gezinsleden.

Hulp werkt aantoonbaar beter als onze werkrelatie goed is. Dit betekent dat we voldoende klik met elkaar moeten hebben. Het betekent voor mij ook dat ik op een persoonlijke manier werk.

Ik vind het belangrijk om steeds te blijven toetsen of mijn aanbod aansluit bij wat u nodig heeft. In sommige gevallen kan dat betekenen dat ik u adviseer om via uw huisarts een verwijzing te vragen voor een meer gespecialiseerde vorm van zorg.

Wanneer u eerst telefonisch wilt overleggen of algemene vragen heeft, kunt u mij daarvoor altijd benaderen.

Vergoeding voor de behandelingen

U kunt bij mij terecht zonder een verwijsbrief van de huisarts. Veel verzekeraars vergoeden psychosociale therapie gedeeltelijk wanneer u aanvullend verzekerd bent. Dit wordt niet verrekend met uw jaarlijkse eigen risico. Kijk voor meer informatie op Tarieven en Vergoedingen

Neem contact op of maak een afspraak

U kunt contact met mij opnemen via het contactformulier van deze website, via whatsapp of telefonisch op 06 – 309 55 469. Omdat ik veel in gesprek ben, hebben de eerste twee mijn voorkeur. Naar aanleiding daarvan, neem ik telefonisch contact met u op.

Profielfoto Jeanet van Ramshorst

Jeanet van Ramshorst

Psychosociaal Therapeut

Als ervaren therapeut help ik je graag met jouw klacht of probleem.

  • Aangesloten bij de NFG, RBCZ en de NVVCH
  • Behandelingen gedeeltelijk vergoed
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Geen wachttijd
  • Praktijk in Houten

Praktijkinformatie

Praktijkadres:
Draagmuur 50
3991 EP Houten

Contactgevens:
info@praktijkvanramshorst.nl
Tel. nr.: 06 – 30955469